Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Den s Máchou na Petříně 2014



Od: 1.5.2014 14:00  Do: 1.5.2014 17:00     Místo: Petřínská rozhledna



Přijďte na prvního máje k Petřínské rozhledně a užijte si zamilované odpoledne. Ve čtvrtek 1. 5. 2014 bude v parku Petřínské rozhledny v době od 14 do 17 hodin připraven program pro všechny zamilované lidi, ale nejen pro ně.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Na programu bude show na skákacích botách, které si pak můžete obout a vyzkoušet si, jak se v nich chodí i skáče. Můžeš si také zkusit jízdu na jednokolce nebo slackline. Celé odpoledne bude moderovat kouzelník Grino, který předvede některá ze svých magických představení. Se svojí drahou polovičkou se můžete nechat vyfotit s Máchou a odnést si fotografii domů na památku. Všechny fotografie pak naleznete na facebooku muzea.

    Během odpoledne si také můžete poslechnout zamilované písně v neobyčejném podání australského muzikanta Rowena Slocomba. Na dosah budete mít občerstvení v kavárně uvnitř rozhledny nebo ve stáncích přímo v parku, kde můžete ochutnat trdelník, cukrovou vatu a jiné laskominy.

     

    Večer akce vyvrcholí besedou s Danem Přibáněm o cestě žlutým trabantem do Jižní Ameriky. Beseda se bude konat v hlavní budově muzea na Florenci, vstupné pouze 30 Kč.





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)