Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Prázdninový rej s hitrádiem Faktor



Od: 1.8.2016 10:00  Do: 7.8.2016 18:00     Místo: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika

Cena: Dospělý - 180,-- kč , Dítě 145,-- kč

Z pohádkové ježibaby královna krásy!

Která žena by nechtěla být královnou krásy? Přijďte podpořit k získání tohoto titulu ježibabu Pohádkové říše Fábula!




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Nejlepší tipy na výlety s dětmi jsou vždy za zážitky a za pohádkou. Tento týden vás v Pohádkové říši Fábula čeká opět obojí. Stálý program plný pohádkových bytostí, divadla a atrakcí pro děti je povýšen na jedinečnou celodenní zábavu díky exkluzivní módní přehlídce všech bytostí ze světa dětské fantazie. Přijďte povzbudit naše soutěžící a užít si u toho spoustu legrace!

    Již tradiční kulturní akce pro děti a jejich rodiče připadla tento rok na první týden v srpnu. Ať už bude horko nebo déšť, na této akci o celodenní zábavný program nepřijdete. Připravené je tradičně pohádkové sklepení plné živých bytostí, hlavolamy, dílny, obří společenské hry, atd. V 11,30 vás čeká divadelní pohádka

    Po pohádce se na vás těší naše loupežnická banda v Hostinci u Bambitky se svými specialitami a dobrotami. Odpoledne pak program vyvrcholí velkou módní přehlídkou. Naše pohádkové bytosti se vám předvedou nejprve ve své původní podobě a v druhém kole se převléknou za ty, kterými vždy toužily být. Ježibaba za princeznu zlatovlásku, čert za vílu, kašpárek za rytíře, atd. Budou se vás snažit přesvědčit všemožnými způsoby, aby jste právě jim dali svůj hlas – vlastně křik. Vyhodnocení probíhá totiž na základě nejhlasitějšího aplausu. Děti i rodiče budou proto vybaveni poklicemi, paličkami a dalšími rachotícími a břinkajícími předměty. Hlavně si však připravte hlasivky, budete je potřebovat. A pro ty, koho fandění stále ještě neunaví, máme po skončení přehlídky nachystané speciální soutěže. Ale pozor, v tradičních dětských disciplínách se utkají rodiče. Děti pak rozhodnou o vítězích a ti získají samozřejmě odměny. Pokud se tedy chcete odreagovat od každodenních starostí, vězte, že této týden v pohádkovém království skřítka Fábuly máte jedinečnou příležitost.

    Hledáte-li tedy akce na Vysočině a akce pro děti tento víkend, vězte, že české výlety jsou nejlepší vždy za pohádkou. Výlety Vysočina a výlety Jižní Čechy můžete vždy propojit s návštěvou pohádkové vesničky skřítka Fábuly a nezapomenutelné zážitky pro děti budou zaručeny.





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)